Spoedgevallen

Indien u een pijnklacht heeft adviseren wij u niet te wachten tot de volgende controle maar de eerstvolgende werkdag contact met ons op te nemen. Bel ons indien mogelijk tussen 8.00 en 10.00, zodat wij u bij voorkeur nog dezelfde dag kunnen helpen. Het kan voorkomen dat u ‘s avonds of tijdens het weekend klachten krijgt. Als deze klachten het toelaten, dan behandelen wij u het liefst zelf de dag erop of na het weekend. Wij beschikken namelijk over uw tandheelkundige gegevens, wat een voordeel kan zijn voor de behandeling van de klacht. Wanneer de ernst van de klachten het niet toelaat te wachten tot na het weekend (veel pijn, nabloeding etc.), kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts.

Niet alle klachten en problemen vallen onder de noemer “spoedgeval”. Zo zijn uitgevallen vullingen, losse (nood-)kronen of -bruggen geen spoed gevallen. Onhoudbare kiespijn, een uitgeslagen of losse tand en een nabloeding na tandheelkundige behandeling vallen echter wel onder de spoedgevallenregeling. Het gaat hier dus in principe om klachten waarvan de behandeling redelijkerwijs niet tot de volgende dag of tot na het weekend uitgesteld kan worden.

De weekenddienst begint vrijdagmiddag om 12.00 uur, de avonddienst begint om 18.00 uur ‘s avonds. Wilt u van deze dienst gebruik maken dan dient u eerst telefonisch contact op te nemen met de dienstdoende tandarts op 020-6602750.