Nieuws

Het laatste nieuws omtrent tandheelkunde en tandartsen groepspraktijk westzijde.

Verhuizing

In 2023 gaat de Groepspraktijk verhuizen naar Verkade. Op de 2e etage van de Chocolade fabriek (boven de bibliotheek) wordt een moderne tandartspraktijk gerealiseerd die goed bereikbaar is met de lift. Zodra de definitieve datum van de verhuizing bekend is, wordt u hierover uitgebreid geïnformeerd.

Praktijk blijft open

Helaas zit Nederland weer in een lock-down. De praktijk blijft open voor behandelingen. Uw afspraken gaan door. We wensen iedereen veel sterkte.

Nieuw computerprogramma

Let op:

In verband met de implementatie van een nieuw computerprogramma kunt u vrijdag 19 november niet direct aan de balie uw factuur voldoen. Ook het plannen van vervolgafspraken is niet mogelijk. U kunt ons wel tot 12.00 bellen als u een pijnklacht heeft en we zijn ook telefonisch bereikbaar voor afmeldingen. Excuses voor het ongemak.

Gewijzigde openingstijden

Tot 3 september gelden er ander openingstijden:

Maandag t/m donderdag 8.00-15.00 uur

Vrijdag 8.00 – 15.30 uur

Vacature

Vacature mondhygiëniste m/v voor 2 of meer dagen per week

Ben je op zoek naar een leuke baan met afwisselende werkzaamheden, waaronder orthodontie en implantologie en wil je een belangrijke rol spelen in een moderne, gezellige

GROEPSPRAKTIJK

waarin je samenwerkt met collega mondhygiënisten, preventieassistenten en tandartsen.

Salariëring volgens de NVM en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenvoorziening

Ben jij de mondhygiëniste die wij zoeken? Reageer dan direct en stuur een mail naar info@westzijde.nl t.a.v. mevrouw S. Nijland

Tandartsengroepspraktijk Westzijde

Spreekuur

De praktijk is gesloten tot maandagochtend 4 januari. Vandaag en morgen (29 en 30 december) is er om 16.00 uur een inloop spreekuur voor patienten van de GPW.