Nieuws

Het laatste nieuws omtrent tandheelkunde en tandartsen groepspraktijk westzijde.

Verhuizing

In verband met de verhuizing van onze praktijk van nr 79 naar nr170B, is de praktijk gesloten tot 8 januari 2024. Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Wegwerkzaamheden Westzijde

Van 12 juni tot 11 augustus is vinden er wegwerkzaamheden plaats op de Westzijde. Tussen de Vincent van Goghweg en de Harenmakersstraat zal de Westzijde volledig gesloten zijn voor alle verkeer.

Westzijde bij Van Goghweg twee maanden afgesloten – De Orkaan

Verhuizing

In 2023 gaat de Groepspraktijk verhuizen naar Verkade. Op de 2e etage van de Chocolade fabriek (boven de bibliotheek) wordt een moderne tandartspraktijk gerealiseerd die goed bereikbaar is met de lift. Zodra de definitieve datum van de verhuizing bekend is, wordt u hierover uitgebreid geïnformeerd.

Praktijk blijft open

Helaas zit Nederland weer in een lock-down. De praktijk blijft open voor behandelingen. Uw afspraken gaan door. We wensen iedereen veel sterkte.

Nieuw computerprogramma

Let op:

In verband met de implementatie van een nieuw computerprogramma kunt u vrijdag 19 november niet direct aan de balie uw factuur voldoen. Ook het plannen van vervolgafspraken is niet mogelijk. U kunt ons wel tot 12.00 bellen als u een pijnklacht heeft en we zijn ook telefonisch bereikbaar voor afmeldingen. Excuses voor het ongemak.

Gewijzigde openingstijden

Tot 3 september gelden er ander openingstijden:

Maandag t/m donderdag 8.00-15.00 uur

Vrijdag 8.00 – 15.30 uur