Nieuws

Het laatste nieuws omtrent tandheelkunde en tandartsen groepspraktijk westzijde.

Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

De praktijk is gesloten tot donderdag 2 januari 8.00 uur.

Voor pijnklachten verwijzen we u naar de dienst: 020-6602750

Echter, op 27 december is er om 15.00u een inloop spreekuur. En op 30 december is er een inloop spreekuur om 13.30u.

Het inloop spreekuur is alleen voor pati├źnten die ingeschreven staan bij de Groepspraktijk en is bedoeld voor pijnklachten die niet kunnen wachten tot 2 januari.

Nieuwe portretfoto’s

Met dank aan fotograaf Rob van der Voort hebben we nieuwe portretfoto’s op de website kunnen plaatsen. U kunt ze vinden onder de pagina ‘ team’ .

Mutaties 2019

Sinds 1 september is tandarts Rachel de Jong-Gosselink werkzaam bij de Groepspraktijk. Ze heeft zowel haar assistenten Annemiek en Mariska als haar patienten meegenomen naar de Westzijde 79.

Helaas heeft tandarts Frederike van Prooijen ons verlaten om haar werkzaamheden in de Haarlem uit te kunnen breiden.We wensen haar veel succes!

Assistente Chiara Pino is terug van weggeweest ­čśë

Welkom!

Vanaf deze week heten we alle pati├źnten van tandarts Rachel de Jong-Gosselink welkom bij de tandartsen groepspraktijk Westzijde. Rachel heeft namelijk besloten om per 1 september haar praktijk voort te zetten op de Westzijde 79.

Nieuwe Units

Deze week zijn we druk bezig met het plaatsen van 6 units, ofwel ‘tandarts stoelen’. We hebben gekozen voor XO units. Deze worden geplaatst door Croonen Dental Service http://www.croonendentalservice.nl/. Excuses voor eventuele overlast in de praktijk.

Nieuwe logo nu op het briefpapier

Vanaf vorige week staat het nieuwe logo van Groepspraktijk ook op het briefpapier en de facturen.