Najim el Asmi

Tandarts-medewerker

Het team

Curiculum Vitae

Najim el Asmi is in februari 2012 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. In het laatste jaar van zijn studie heeft Najim zich verdiept in de behandeling van medisch gecompromitteerde patiënten en in de esthetische tandheelkunde. Ook heeft hij zich uitgebreid verdiept in de behandeling van patiënten met (extreme) gebitsslijtage. In 2013 heeft hij met succes een postacademische opleiding in esthetische tandheelkunde in het buitenland afgerond. In 2017 heeft hij de opleiding Restauratieve Tandheelkunde gevolgd en afgerond.
Momenteel is Jim in opleiding om erkend Restauratief Tandarts te worden. Hierbij wordt hij ondersteund door onze collega Peter Keizer, die al erkend Restauratief Tandarts is. De nadruk ligt bij de esthetische en reconstructieve tandheelkunde.

Najim heeft sinds het begin van zijn studie in verschillende praktijken gewerkt en sinds 2013 versterkt hij ons team als algemeen practicus. Najim werkt dinsdag, woensdag en donderdag in de Tandartsen Groepspraktijk.
Najim staat ingeschreven in het BIG-register en KRT en is tevens lid van de ANT, NWVT ,DAED en NVvRT.